fbpx

IT отдел или абонамент за компютърна поддръжка от фирма?

Абонаментната компютърна поддръжка е способна частично или напълно да елиминира нуждата от IT служител или отдел във вашата фирма. Това позволява да се пренасочат дейностите и услугите свързани с информационните технологии към специализирана IT компания.

Какви са предимствата на абонаментната поддръжка пред назначаването на IT отдел?

  1. Най- явното превъзходство на услугата за абонамент е нейната цена! Назначаването на служител/и със сигурност би ви струвало в пъти повече отколкото месечния абонамент на IT фирма. Месечната такса се определя на база на използвания софтуер и хардуер, броя на компютрите, времето за реакция на екипа, съществото на услугите.
  2. Получавате обслужване от професионалисти, всеки от които специализиран в различна сфера, което позволява справянето с доста по-широк обхват от проблеми.
  3. Консултация при избора на техника и предоставянето ѝ са грижа на IT компанията и обикновено са включени в абонамента.

Недостатъци съществуват, като например фактът, че при по-голяма натовареност на IT фирмата може да се наложи да почакате за обслужване. Затова има избор от абонаментни планове, чиято цена определя при какви условия ще протече месечната поддръжка. Иначе казано, получавате възможност за гъвкавост, която се влияе от цената, която сте готови да отделите.

Ако проявявате интерес, можете да разгледате нашите абонаментни планове!

 

 

Оставете коментар

Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани със *

Здравейте, с какво можем да помогнем?