Ремонт на електроника

В сервиза ни в Пловдив разполагаме с модерно оборудване за подмяна на чип BGA (Reball), нагряване (Reflow) на процесори и памети. Извършваме ремонт на ниско ниво – микроелементи, без значение от типа на електрониката.

Свържи се с нас Цени и услуги

Цени и услуги

Извършваме ремонт на всякакъв тип устройства управлявани от електроника – аудио системи, захранвания, дънни платки, индустриални платки, автомобилна електроника, видеокарти, вендинг машини и др.

ремонт на електроника пловдив

01

диагностика на електроника

Професионална диагностика

Ще ви дадем точна и конкретна представа за това къде е проблема. Може да бъде резистор, логика, фаза, микроконтролер, които имат късо съединение или друг елемент, който подлежи на смяна.
Разполагаме със специализирано оборудване за да извършим прецизна диагностика, в следствие на което ще научите причината за проблема и варианти за неговото разрешаване.
Диагностиката отнема между 1-14 раб. дни в зависимост от казуса и натовареността на сервиза.

Диагностика (в случаите на отказ от ремонт или невъзможност, НЕ се заплаща при предприет ремонт) – диагностиката се предплаща 45лв.

02

Ремонт на ниско ниво

Извършваме качествен ремонт на електроника от всякакви устройства и машини. Ремонтът винаги започва с диагностика – при готова диагностика от друг сервиз/майстор, отново настояваме ние да направим диагностика. Имаме опит с индустриални машини, вендинг автомати, платки от автомобили и др.
Цената за ремонт се съобщава предварително след приключване на диагностиката, освен в случаите, в които е необходимо първо да се извърши ремонта (в тези случаи извършеното от нас е обратимо при отказ от ваша страна).

Ремонт на електроника (варира според степента на сложност) от 64лв.

03

Работа по нестандартен проект

Проектиране на специфична платка или модул, който да допълва дейността на основна платка. Записване/презаписване на firmware и препрограмиране на памети.
Ако не сте сигурни дали ние сме подходящ избор за вашия проект, свържете се с нас и нашите специалисти ще отговорят на въпросите ви.

Работа по специфичен проект по договаряне

Изпращане на електроника по куриер

(Еконт, Speedy, Interlogistica)

Куриерът се поема от клиента. Не носим отговорност за електроника изпратена за наша сметка.

В сервиза ни приемаме за ремонт електроника изпратена по куриер, в случай, че нямате възможност да ни посетите на физическия адрес. Достатъчно е да се свържете с нас по телефон, имейл (hardware@trierrasoft.com) или чат. Ще получите данни за изпращане от наш служител. След като приключим с ремонта на електрониката Ви, ще я изпратим по избрания от Вас куриер до дома или офиса!

Професионално оборудване

Защо да изберете Trierra Soft – Пловдив?

Държим на името си и предоставяме най-високо качество за нашите клиенти.

Обслужване в най-кратки срокове

За да получите максимално скоростно обслужване от нас, запишете час за сервиза ни.

Инвестирали сме в модерно и функционално оборудване, както и в уменията ни да боравим с него. Благодарение на него можем да извършваме диагностика и ремонти на ниво микроелементи.

Градим името ни повече от 20 години. Натрупаният опит от екипа ни е безценен и не спираме да се стремим към още по-добро обслужване.

Преди всичко сме екип, който прави всичко по силите си, за да останете доволни и удовлетворени от услугите ни. Държим на името си и вярваме, че коректното отношение е в основата на работата с клиенти.

ул. Коматевско шосе №61в, гр. Пловдив

Работно време:
понеделник-петък: 09:00ч. – 18:00ч.
събота и неделя: почивни дни

Свържете се с нас

0885 58 48 58

hardware@trierrasoft.com

Разговаряйте с компетентен IT специалист и опишете проблема си. Ще ви насочим към правилните действия за справянето с него!

Нашата мисия са клиентите ни

Винаги се стараем да удовлетворим нашите клиенти. Влагаме 100% от себе си във всеки един ремонт.

Избрах фирмата по рейтинг в Гугъл и не съжалявам! Много добри професионалисти! Коректни и бързи! Благодаря Ви!

Сава Петров

Впечатлен съм от бързата реакция и професионалното отношение на специалистите от сервиза .Добър пример за коректно отношение към клиента. Горещо препоръчвам на всеки който се нуждае от такава услуга.

Ангел Катранкьов

Рядко срещан професионалъзъм. Приемат проблемите като свои и ги решават с ентусиазъм. Впечатлен съм. Благодаря, ТриераСофт!

Веселин Василев

Изключително съм доволен от предоствената услуга – ремонт на видеокарта. Ремонтът се случи в много кратки срокове и дори надмина очакванията ми, тъй като ми беше отказан подобен на друго място като “НЕВЪЗМОЖЕН”. За бъдеще знам вече на кого да поверявам отговорни ремонти, знам какво да очаквам и няма да бъда подведен.

Иво Стоилов

Доволен съм от услугите на сервиза. Поправяли са неща, които не са успявали никъде другаде. Препоръчвам! Страхотни професионалисти!

Иван Ангов