Ремонт на видеокарти

В сервиза ни в Пловдив разполагаме с модерно оборудване за подмяна на чип BGA (Reball), нагряване (Reflow). Извършваме ремонт на ниско ниво – микроелементи, както и подобрения по охлаждането на видеокартата, монтаж на охлаждане или подмяна на охладителни подложки.

Диагностика

/на ниско ниво/

Профилактика

/термопаста и падове/

Reflow / Reball

/специално оборудване/

Ремонт на платка

/на ниво микроелементи/

Запази час Цени и услуги

Цени и услуги

Извършваме цялостен ремонт на видеокарти до ниво микроелементи. Nvidia, AMD, RTX, RX, GTX

Запази час

Изпращане на видеокарти по куриер

(Еконт, Speedy, Interlogistica)

Куриерът се поема от клиента. Не носим отговорност за видеокарти изпратени за наша сметка.

В сервиза ни приемаме за ремонт видеокарти изпратени по куриер, в случай, че нямате възможност да ни посетите на физическия адрес. Достатъчно е да се свържете с нас по телефон, имейл (hardware@trierrasoft.com) или чат. Ще получите данни за изпращане от наш служител. След като приключим с ремонта на видеокартата ви, ще я изпратим по избрания от вас куриер до дома или офиса!

Професионално оборудване и опит

Защо да изберете Trierra Soft – Пловдив?

Държим на името си и предоставяме най-високо качество за нашите клиенти.

Обслужване в най-кратки срокове

За да получите максимално скоростно обслужване от нас, запишете час за сервиза ни.

Инвестирали сме в модерно и функционално оборудване, както и в уменията ни да боравим с него. Благодарение на него можем да извършваме диагностика и ремонти на ниво микроелементи.

Градим името ни повече от 20 години. Натрупаният опит от екипа ни е безценен и не спираме да се стремим към още по-добро обслужване.

Преди всичко сме екип, който прави всичко по силите си, за да останете доволни и удовлетворени от услугите ни. Държим на името си и вярваме, че коректното отношение е в основата на работата с клиенти.

ул. Коматевско шосе №61в, гр. Пловдив

Работно време:
понеделник-петък: 09:00ч. – 18:00ч.
събота и неделя: почивни дни

Свържете се с нас

0885 58 48 58

hardware@trierrasoft.com

Разговаряйте с компетентен IT специалист и опишете проблема си. Ще ви насочим към правилните действия за справянето с него!

Нашата мисия са клиентите ни

Винаги се стараем да удовлетворим нашите клиенти. Влагаме 100% от себе си във всеки един ремонт.

Избрах фирмата по рейтинг в Гугъл и не съжалявам! Много добри професионалисти! Коректни и бързи! Благодаря Ви!

Сава Петров

Впечатлен съм от бързата реакция и професионалното отношение на специалистите от сервиза .Добър пример за коректно отношение към клиента. Горещо препоръчвам на всеки който се нуждае от такава услуга.

Ангел Катранкьов

Рядко срещан професионалъзъм. Приемат проблемите като свои и ги решават с ентусиазъм. Впечатлен съм. Благодаря, ТриераСофт!

Веселин Василев

Изключително съм доволен от предоствената услуга – ремонт на видеокарта. Ремонтът се случи в много кратки срокове и дори надмина очакванията ми, тъй като ми беше отказан подобен на друго място като “НЕВЪЗМОЖЕН”. За бъдеще знам вече на кого да поверявам отговорни ремонти, знам какво да очаквам и няма да бъда подведен.

Иво Стоилов

Доволен съм от услугите на сервиза. Поправяли са неща, които не са успявали никъде другаде. Препоръчвам! Страхотни професионалисти!

Иван Ангов