ул. Бяло море №2, гр.Пловдив

Работно време:
понеделник-петък: 09:00ч. – 18:00ч.
събота и неделя: почивни дни

Стефка николова
управител магазин

032/ 607 686
sin@trierrasoft.com

Пламен николов
Управител

032/ 607 686 | 0888 239 185
plamen@trierrasoft.com

Иван герански
управител

032/ 607 685 | 0888 239 186
ivan@trierrasoft.com

Често задавани въпроси

Моля прочетете често задаваните въпроси преди да попитате нас!

Правите ли конфигурация на настолни компютри?

Да. Това е една от услугите ни. Ако сте решили да си сглобите настолен компютър, но не знаете какви компоненти биха били подходящи за нуждите Ви, то тогава заповядайте в магазина ни и ще бъдете консултирани. След като одобрите дадена оферта, ние извършваме сглобяването на машината като Ви даваме 2 години гаранция.

Предлагате ли абонамент - хардуерна поддръжка на фирми?

Да. Това е една от основните дейности на хардуерния ни отдел. Цените са по договаряне и зависят изцяло от исканията на клиента. Извършваме структурно окабеляване, криптване, оборудване на офис бюра с компютърна техника и поддръжката ѝ, изграждане и поддръжка на компютърни мрежи.

Има ли гаранция на ремонтите?

Не. При издаване на вече готова/ремонтирана техника ще Ви помолим да огледате добре крайния резултат. Не е възможно да носим отговорност за това как се третира тя, след като сте напуснали сервиза. В случай, че възникне проблемът, поради, който първоначално сте я оставили, постъпваме коректно и отново приемаме техниката без доплащане от ваша страна.

Как да разбера дали техниката ми е готова и кога да си я получа обратно?

Нямаме интерес да Ви бавим. Когато сме готови с даден ремонт, веднага се обаждаме на клиента и той може да заповяда да си вземе техниката в удобно за него време.

Трябва ли да плащам, ако се откажа от ремонта?

С оставянето на техниката си при нас, Вие се съгласявате да заплатите 18лв. за диагностика на устройството. В случай, че решите да се откажете от бъдещ ремонт заплащате само нея. Ние Ви се обаждаме когато диагностицираме проблема и сформираме цена за ремонт, а Вие преценяте дали да го извършим или не.

Предварително ли се плаща / нужно ли е капаро?

Не. Сумата се заплаща наведнъж само и единствено след успешен ремонт. След диагностиката, ние Ви се обаждаме, съобщаваме Ви цената на ремонта, а Вие преценяте дали да го извършим или не.

Изпратете запитване или препоръка