Кои сме ние?

Ние сме Trierra Soft – IT фирма базирана в гр.Пловдив. Съчетаваме хардуер със софтуер над 20 години, за да предложим цялостни решения за нашите клиенти. Сервизът ни за компютърна техника е сред най-добрите в Пловдив и сме разпознаваеми с ремонтите ни на най-ниското ниво – електроника, микроелементи и доброто ни отношение. Второто ни направление – разработваме наш бизнес софтуер, ERP. Имаме над 50 големи български и чуждестранни клиенти, и над 300 по-малки. Не спираме да се развиваме и да посрещаме нови предизвикателства!

Предоставяме цялостни IT услуги за бизнеса

Нашата сила

Какво ни прави различни?

Пламен Николов
Собственик, управител

През 2002 година с Иван Герански, двама инженери по дух и образование, основахме Триера Софт ООД, следвайки мотивиращия цитат на Сър Ричард Брансън “Не може да правиш добър бизнес с лоши хора. Намери най-подходящите хора за работа и нищо няма да се обърка.” Тази мисъл ни окуражи да повярваме в силите си и в успеха и да търсим път към реализирането му. И ето вече 20 години ние осъществяваме мечтите си, успявайки да въвлечем и други в своето пътешествие.

Разбира се, че по пътя ни дотук сме имали и неуспехи, но те само са ни мотивирали да преодолеем трудностите и да продължим напред. В досегашната ни история успяхме да създадем една от първите изцяло български ERP системи и дузина други софтуери за ползване от българските потребители, успяхме да създадем висококачествен сервиз за компютърна техника, успяхме да изградим не малко специалисти, които да останат да живеят и работят в и за България. Ние имаме един невероятен екип.

Ще завърша, както започнах – с цитат на Сър Ричард Брансън: „Не е нужно да разделяш забавлението от работата – те могат да вървят ръка за ръка. Само си помисли колко би било хубаво да се събуждаш сутрин и да се вълнуваш за предстоящия работен ден.“