С какво Premier Light е по-различен от останалите СУПТО на пазара?

Който е изтеглил DEMO версията на Premier Light и е започнал първоначалната настройка на програмата, сигурно вече е забелязал, че стъпките до пълното конфигуриране на програмата не са никак малко. Зад тази сложност стои едно просто обяснение – причината за многото стъпки при настройване на Premier Light се дължи на неговите възможности. Иначе казано, колкото повече възможности => толкова повече настройки.

Често срещано убеждение е, че софтуер, който се инсталира с 2 клика и е готов за работа за по-малко от 1 минута е добре конструиран и интуитивен. Всеки който е работил със СУПТО / търговски софтуер или има задълбочен поглед върху процесите в един бизнес ще знае, че подобна конфигурация ( с 2 клика, за 1 минута ) просто няма как да предложи особено големи функционалности. В това, разбира се, няма нищо нередно, за една част от бизнесите в България, подобни софтуери с красиви интерфейси и анимации, лъскави бутони и картинки биха били напълно достатъчни за улеснения в ежедневието. Какво става, обаче, в момента, в който бизнесът започне да расте и процесите му започнат да се умножават и ускоряват?

Бизнесът се развива, софтуерът умалява… а вариант за неговото надграждане няма.

Тук е силата на Premier Light. Той предлага всички необходими функционалности за един тепърва развиващ се бизнес, но и много допълнителни възможности, които му позволяват да се развива до един по-далечен етап. Дори и след това да „умалее“, разполагаме с лесна и удобна възможност за миграция към по-сериозен продукт като Premier Expert или ERP Premier, които се справят с доста по-сложни въпроси при средни и големи предприятия.

Вижте пълните възможности на Premier Light

Пазарът прелива от софтуери, но Premier Light изпъква с 3 основни предимства пред конкурентите си:

  1. Купува се еднократно, няма месечни такси и модули срещу допълнително заплащане – цената му включва всички функционалности.
  2. Работи offline (без необходимост от интернет връзка) – базите му са разположени локално на компютъра, на който е инсталиран, което им осигурява доста по-добра защита.
  3. Български е и е съобразен с всички изисквания на българския пазар.

Може да изпробвате безплатно СУПТО Premier Light тук и да се свържете с нас, ако имате нужда от съдействие при неговото първоначално конфигуриране или въпроси относно неговата интеграция във вашия бизнес!

Оставете коментар

Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван.