С какво Premier Light е по-различен от останалите СУПТО на пазара?

Който е изтеглил DEMO версията на Premier Light и е започнал първоначалната настройка на програмата, сигурно вече е забелязал, че стъпките до пълното конфигуриране на програмата не са никак малко. Зад тази сложност стои едно просто обяснение – причината за многото стъпки при настройване на Premier Light се дължи на неговите възможности. Иначе казано, колкото повече възможности => толкова повече настройки.

Често срещано убеждение е, че софтуер, който се инсталира с 2 клика и е готов за работа за по-малко от 1 минута е добре конструиран и интуитивен. Всеки който е работил със СУПТО / търговски софтуер или има задълбочен поглед върху процесите в един бизнес ще знае, че подобна конфигурация ( с 2 клика, за 1 минута ) просто няма как да предложи особено големи функционалности. В това, разбира се, няма нищо нередно, за една част от бизнесите в България, подобни софтуери с красиви интерфейси и анимации, лъскави бутони и картинки биха били напълно достатъчни за улеснения в ежедневието. Какво става, обаче, в момента, в който бизнесът започне да расте и процесите му започнат да се умножават и ускоряват?

Бизнесът се развива, софтуерът умалява… а вариант за неговото надграждане няма.

Тук е силата на Premier Light. Той предлага всички необходими функционалности за един тепърва развиващ се бизнес, но и много допълнителни възможности, които му позволяват да се развива до един по-далечен етап. Дори и след това да „умалее“, разполагаме с лесна и удобна възможност за миграция към по-сериозен продукт като Premier Expert или ERP Premier, които се справят с доста по-сложни въпроси при средни и големи предприятия.

Вижте пълните възможности на Premier Light

Пазарът прелива от софтуери, но Premier Light изпъква с 3 основни предимства пред конкурентите си:

  1. Купува се еднократно, няма месечни такси и модули срещу допълнително заплащане – цената му включва всички функционалности.
  2. Работи offline (без необходимост от интернет връзка) – базите му са разположени локално на компютъра, на който е инсталиран, което им осигурява доста по-добра защита.
  3. Български е и е съобразен с всички изисквания на българския пазар.

Може да изпробвате безплатно СУПТО Premier Light тук и да се свържете с нас, ако имате нужда от съдействие при неговото първоначално конфигуриране или въпроси относно неговата интеграция във вашия бизнес!

Оставете коментар

Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани със *