Кошница за пазаруване
Вашата кошница за пазаруване е празна!
Производители

Нови външни батерии ADATA с цифров дисплей показват точния заряд

18 октомври 2016 г.

 Относителната простота на непретенциозни устройства като външните батерии за мобилни джаджи може лесно да ни подведе да пренебрегнем и важността им, но тя си остава факт. Но последните събития около възпламеняващите се акумулатори на някои скъпи смартфони отново връщат вниманието ни към т.нар. “зарядни банки” (power-bank), подсказвайки също, че капацитетът на външната батерия далеч не е единствената й важна характеристика. За това изглежда са се сетили и в компанията ADATA Technology, която обяви пазарния дебют на две нови power-bank-и в лицето на моделите с обозначения P20000D и P12500D.

ADATA P20000D and P12500D power-banks

Тези нови външни батерии на ADATA са интерестни поне в няколко отношения. Едно от тях е например фактът, че са използвани високоефективни сертифицирани и с дълъг живот литиево-йонни клетки. Не без значение за сигурността пък е фактът, че новите модели идват с шест вградени защитни вериги и ударо- и пожароустойчив корпус (а P20000D разполага дори и с LED фенер). Батериите използват сложна електрическа верига, която предпазва от претоварване, прегряване, високи и ниски нива на подаваното напрежение, както и в случай на късо съединение, подчертават от производителя.

Съществен плюс в полза на удобството за използване са т.нар. смарт панели, които показват точно колко процента заряд е останал в батерията. Наличните два USB изхода с обща мощност 2.1A позволяват безпроблемно зареждане на две устройства едновременно, а капацитетът осигурява над 6 пъти зареждане на мобилен телефон и почти два пълни цикъла за таблет.

Външните батерии P20000D и P12500D са с капацитет съответно 20000mAh и 12500mAh, като  и двата модела се предлагат с едногодишна гаранция.

ADATA P20000D and P12500D power-banks

За съжаление, от ADATA не назовават каква е цената на новите power-bank модели P20000D и P12500D модели в нашия регион, така че информация по този въпрос ще трябва да се търси от дистрибуторите на марката у нас.

Коментари
Само регистрираните потребители могат да оставят коментари.
Заглавие на коментар:
Коментирай: